Kurssit ja ryhmät

Kaikki kurssit ja Personal Trainer – palvelut ovat Aktiivilla.
Näitä ryhmiä ja kursseja voidaan järjestää myös yksityisesti kaveriporukalle tai työpaikallesi. Ota yhteyttä ja kysy tarjouksia.

Functional Strength – Toiminnallinen voimaharjoittelu

Seuraava kurssi alkaa 2019 Aktiivilla tai yksityisille ryhmille sopimuksen mukaan.

Toiminnallinen harjoittelu on tehokas tapa kehittää kuntoa ja pitää hauskaa samaan aikaan. Toiminnallisessa voimaharjoittelussa keskitymme liikkeeseen ja voiman lisäämiseen. Treeni sopii kaiken tasoisille lähtökohdasta riippumatta, sekä myös edistyneemmille treenaajille jotka haluavat uusia haasteita ja kehittää itseään.

Kurssi sopii parhaiten niille joilla on jo jonkin verran kokemusta treenistä, vaikka treenit on helppo skaalata myös aloittelijoille. Tämän kurssin avulla voi tehostaa kuntoaan ja treenaus tyyliiän, jos haluaa vaikka kisata crossfit:issa, voimamies/-nais urheilussa tai tough vikingissa.

Voima -peruskurssi

Seurvaa kurssi alkaa 2019 Aktiivilla tai yksityisille ryhmille sopimuksen mukaan.

Voima -peruskurssi sopii kaikista parhaiten aloittelijoille ja niille joille voimatreeni ei vielä ole täysin tuttua tavoitteista riippumatta. Kurssilla opimme voimatreenin eri muodoista ja käymme läpi paljon tekniikkaa perusliikkeissä.

Kurssin pääpainona on saada kurssilaisille voimaharjoittelu menetelmiä tutuksi, että he voivat ymmärtää paremmin saamiaan ohjelmia ja osaavat toimia itsenäisesti salilla. Käymme läpi tehokkaita moninivelliikkeitä, sekä useita eri apu- ja eristäviäliikkeitä eri lihaksille.