Archive

Front page (changed 3.5.2020)

MIKI KORHONEN
Personal Trainer / Valmentaja

Koulutus: FAF personal trainer ja kuntosaliohjaaja, SVNL voimanoston ohjaajakoulutus, PTC Fysiikkalajien valmentajakoulutus (MERIT)

 

Etsitkö personal trainer palveluita Kouvolasta ja haluat asianmukaisen valmentajan, joka räätälöi ohjelmat ja treenit juuri sellaisiksi mitä tarvitset päästäksesi tavoitteisiisi?

Olen Miki Korhonen, personal trainer ja kuntovalmentaja, joka pääsääntöisesti keskittyy yksilövalmennukseen. Harrastuksiini kuuluu voimamies urheilu (alle 85-kiloisten sarjassa) ja tervehenkinen bodailu. Erityisosaamiseni on voimaharjoittelussa ja kehonmuokkauksessa (terveellinen painonpudotus ja lihaskasvu).

Tärkeintä treenaamisessa on että sitä voi jatkaa vuodesta toiseen. Sen takia valmennukseni ovat monipuolisia ja suunnitelmallisesti jaksotettuja, keskittyen kaikkiin tarpeellisiin osa-alueisiin että pystyt treenaamaan terveellisesti ja johdonmukaisesti.

Mikäli haluat treenata yksin, kaverin kanssa tai työporukalla minulta voitte saada laadukasta valmennusta Kouvolassa, sekä verkossa ympäri Suomen.

  • personal trainer – palvelut
  • voimavalmennus
  • liikkuvuus
  • ryhmäliikunta
  • verkkovalmennus
  • kehonkoostumusmittaus

Yhteystiedot
etunimi.sukunimi@aktiivi.fi

Hinnat

Personal trainer – palvelut alkaen 160€/kk
(sis. treeniohjelman, ruokavalio-ohjeita, päivittäisen tuen ja kaksi henkilökohtaista valmennustuntia kuukaudessa. Valmennukseen sisältyy myös kuntosalikortti Aktiiville sopimuskauden ajaksi.)

Personal trainer – palvelut pienryhmille (2 henkilöä) alkaen 223€/kk (111€/hlö) ja
(3 henkilöä) alkaen 292€/kk (97€/hlö).
(sis. treeniohjelman, ruokavalio-ohjeita ja kaksi henkilökohtaista valmennustuntia joka kuukausi. Valmennukseen sisältyy myös kuntosalikortti Aktiiville sopimuskauden ajaksi.)

Yksittäisiä ohjauksia ja lisää valmennustunteja ohjelmiin saa:
30min – 39€
60min – 69€
Pienryhmä 2 – 79€
Pienryhmä 3 – 100€

Verkkovalmennus (Koko Suomi ja ulkomaat) alkaen 175€/kk
(sis. treeniohjelman +päivitykset, kuukausittainen videopuhelu, ravintoneuvonta, video palautteen annon ja päivittäisen tuen: whatsapp, discord, email)

Online coaching (International) starting from $200/month
(incl. training program +updates, monthly video chat, nutritional advice to optimize training, video critique and within 24h response through social media, discord or email)

InBody – kehonkoostumusmittaus 25€
Aktiivin salihelppi -laiteopastus 30€
Henkilökohtainen saliohjelma alkaen 80€
Ravintoneuvonta (60min) 100€

Kysy lisää testauksista ja isommista ryhmistä (Tyhy, kurssit).
Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään ilmainen lähtökartoitus/konsultaatio, jossa katsotaan valmennettavan tarpeet ja luodaan suunnitelma valmennukseen.

Aktiivilla valmennuksissa voi käyttää maksuvälineenä: Smartum ja Eazybrake

Miki Korhonen Personal Trainer Kouvola

 

Syksy 2019

Moi! Syksy on todella hyvää aikaa keskittyä itsensä kehittämiseen, kun ei ole kiirettä rantakuntoon ja arkirutiinit eivät lomien takia kauheasti muutu. Pimeneviin iltoihin on hyvä hakea lisäenergiaa liikunnan avulla.

Tervetuloa tutustumaan ryhmäliikunta tunneilleni Aktiiville:

Tiistaisin klo 18.25 Yläkropan voimatreenit, jossa keskitytään kehittämään yläkropan työntäviä, vetäviä ja näitä liikkeitä tukevia lihaksia.

Lauantaina klo 9.30 Aktiivifit, kokovartalon lihaskunto treeni joka sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Lauantaina klo 10.20 AktiiviHIIT, kovan tason HIIT treeni niille jotka haluavat saada sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan. Tunnilla käytetään voimaliikkeitä ja erilaisia toiminnallisia treenimetodeja.

Sunnuntaina klo 16.50 Tekniikkacross, aluksi tunnilla käydään teknillisesti läpi painonnosto- ja voimaliikkeitä. Tämän jälkeen sykettä nostetaan haastavammalla lihaskuntopatterilla, jossa pääsemme vahvistamaan kroppaa näitä liikkeitä varten.
Liikkeet muokataan liikkujan tason mukaan.

Personal trainer -palvelut

Jos haluat saada hyvän startin kuntosaliharjoitteluun, niin kannattaa hyödyntää PT -palveluja. Laadin henkilökohtaisia treeniohjelmia, tekniikkaopetusta, ravintoneuvontaa ja kokonaisvaltaisia valmennuspalveluja. (Tutustu palveluihin)

Vahvin lajien harjoittelu Kouvolassa

Sinua ketä voimamies- tai voimanaisurheilu kiinnostaa, niin voit saada lajivalmennusta Aktiivilla. Tavoitteeni Kouvolassa on viedä lajia eteenpäin ja tutustuttaa ihmisiä tähän sika siistiin lajiin. Olen jonkin verran kerännyt voimamiesurheilun treenivälineitä salille ja ne ovat vapaasti salin asiakkaiden käytössä.

Mikäli lajista kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, niin aloitan harrastajille oman ryhmän. Ottakaa reippaasti muhun yhteyttä jos laji kiinnostaa!

Jos lajissa kilpaileminen kiinnostaa, niin Tammikuussa 2020 on WHEA:n alaiset aloittelijoille suunnatut kilpailut. Tämä on hieno tapa päästä tutustumaan lajiin ja muihin lajista kiinnostuneisiin. Minulta voi saada näihin kilpailuihin valmistavia treeniohjelmia ja jeesiä! Tulen myös olemaan Keravalla tukena kaikille osallistujille!

Keravan vahvin mies/nainen 2020 (aloitteleville voimailijoille)

Vahvin mies/nainen – kilpailu Crossfit Keravalla 19.1.2020.
Sarjat miehet -85kg/85kg+ ja naiset -65kg/65kg+

Lajit:
Tukin nosto max
Säkkilastaus
Farmarikannattelu
Maastanosto max
Husafell-kilven kantaminen

Lajien painot määritellään kilpailijakokouksessa sellaiseksi, että kaikki mukana olevat kilpailijat saavat ne liikkeelle.

Osallistujien tulee olla liiton jäseniä, hyväksytyn antidopingsopimuksen kera viimeistään 19.10.2019.

Punnitus ed. iltana klo 21-21.15 tai kilpailupäivänä klo 13-14 kilpailupaikalla. Kilpailijakokous klo 14.

Ilmoittautuminen Suomisportissa 31.12.2019 mennessä. Max 30 kilpailijaa.
https://www.suomisport.fi/events/b9ed5cb4-9186-471d-890a-1edb708ede08

Elokuu 2019

Aktiivi Push/Pull Voimanosto Salikisa
Lauantai 17.8.2019

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Facebook tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1403690516435988/

Tervetuloa Aktiivin ensimmäisiin Push/Pull salikisoihin Lauantaina 17.8.-19!

Push-Pull on penkkipunnerruksen ja maastanoston yhteistuloskilpailu. Kilpailijalla on molemmissa nostomuodoissa kolme yritystä, joista raskaimmat onnistuneet lasketaan yhteistulokseen.

Tapahtuma sopii kaiken tasoisille nostajille ja tämä on hyvä tilaisuus hakea pientä kilpailukokemusta, jos voimanosto kiinnostaa. Tervetuloa myös kannustamaan kisaajia!

Kilpailu järjestetään Aktiivilla (Kotkankallionkatu 30, 45120 Kouvola)
Launtai 17.8.2019 Klo 11-> (Aikataulu löytyy alempaa)

Osallistumismaksu: Jäsenet (5€) ja Ulkopuoliset (10€)

Ilmoittautumiset: Yksityisviestillä Facebookissa, info@aktiivi.fi, tai miki.korhonen@aktiivi.fi (Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.8.)

~Säännöt~
1. Jokaisella kilpailijalla on kolme (3) yritystä jokaiseen nostomuotoon.
2. Kilpailijat pisteytetään Wilks:in mukaan.
3. Varusteet jotka ovat sallittuja: Nostovyö ja rannesiteet.
4. Magnesiumia saa käyttää.
5. Penkkipunnerruksessa pysäytys rinnalla ja komennosta työntö.
6. Maastavedossa on sallittu sumo ja perinteinen tyyli. Vetoremmejä EI saa käyttää. Lukituksen jälkeen komennosta lasketaan paino. Painoa EI saa tiputtaa.
7. Kilpailu ei ole minkään liiton alainen kisa. Osallistujalla ei saa olla voimassa olevaa kilpailukieltoa mistään urheilulajista.

~Aikataulu~
Klo 11 – Kilpailijakokous & punnitukset
Klo 12 – Penkkipunnerrus
Klo 13 – Maastanosto

Jos on kysymyksiä tapahtumasta ota yhteyttä: miki.korhonen@aktiivi.fi

Kesäkuu 2019

Kesälläkin kannattaa treenata

Kesä on aikaa jolloin moni vaihtaa kuntosalin mökkiin ja se on ihan ok, mutta samalla moni palaa kesän jälkeen takaisin salille ja harmittelee kesän löysäilyjä. Kuntosali ja treenailu on hyvä pitää osana omaa elämää kesälläkin.  Omaa kuntoa voi ylläpitää jopa yhdellä hyvällä lihaskuntotreenillä viikossa. Kesästä pystyy muutenkin nauttimaan paremmin kun on vähän käynyt pitämässä kropastaan huolta.

Mut löytää Aktiivilta koko kesän ja multa voi saada vaikka kertaluontoisia treenejä, jos haluaa hyvän hikijumpan kesän keskelle. Jos mielummin haluat mökillä harjoitella omalla kehonpainolla multa saat hyvät treeniohjelmat ja vinkit kesäksi. Jos tämä kesä on SE kesä milloin haluat aloittaa oikean ja määrätietoisen treenaamisen, niin kesäksi otan myös uusia valmennettavia vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kovaa kesää!

Niina Jumppasen voimamiesharjoittelu -workshop Kouvola 15.6.

STRMNWORKSHOPFB.png

Niina Jumppasen voimamiesharjoittelu –workshop 15.6.2019
Aktiivilla

Miten voimamieslajeja harjoitellaan? Mitkä ovat tehokkaimmat voimamieslajien suoritustekniikat? Miten valmistautua kisoihin? Miten ehkäistä loukkaantumisia?

Workshop on tarkoitettu kaikille voimamieslajeista kiinnostuneille: liikunta-alan ammattilaisille, voimamiesurheilijoille, voimanostajille, CrossFit-urheilijoille sekä tavoitteellisille kuntoilijoille, jotka haluavat oppia lisää voimamieslajeista.

Workshopin ohjaa lajin moninkertainen suomenmestari Niina Jumppanen. Luennolla Niina käy läpi voimamiesharjoittelun periaatteita, kisoihin valmistautumista ja varusteita. Käytännön osuudessa Niina opettaa suosituimpien voimamieslajien farmarikävelyn, tukkipunnerruksen, kelkan vedon jne. – suoritustekniikat, jonka jälkeen osallistujat pääsevät tekemään tehokkaan voimamiesharjoituksen Niinan ohjeistuksessa.

Aikataulu:

12:00-13:00 Luento ja Q&A
13:00-15:00 Voimamiesharjoitus ja tekniikoiden läpikäynti
15:00 Puhdas+ arvonta osallistuneiden kesken

Huhtikuu 2019

SM-karsinnat lähestyy

Huhtikuussa mulla on voimamies urheilun SM-karsinnat ja kilpailen alle 85-kiloisten sarjassa. Olen nyt vuoden alusta dieetannut viimeiset kuukaudet päästäkseni kisapainoon ja omat treenit ovat kulkeneet hyvin. Odotan innolla kisaamista!

Samaan aikaan Aktiivilla oli mun vetämä kyykky kurssi joka oli todella kiva vetää ja sain kuulla paljon hyvää palautetta kurssin käynneiltä! Aion julkaista seuraavan tekniikka kurssin pian kisojen jälkeen.

salihelppi_juliste.png

Aktiivilla on myös nyt aloitettu salihelppi palvelu niille jotka ovat ensimmäistä kertaa salilla. Tämä on todella edullinen personal trainer palvelu jolla on hyvä päästä alkuun, jos ei ole aikaisempaa salikokemusta ollenkaan. Siistiä on olla mukana tarjoamassa salikävijöille näitä palveluita!

Myös kannattaa tutustua toukokuussa alkavaan KESÄSTARTTI ryhmään mikäli haluat kuukauden verran tehokasta ryhmäliikuntaa jolla pistää kesä käyntiin. Lisää infoa löydät KESÄSTARTTI ryhmästä täältä!

Vielä on tilaa myös mun SYKE testiryhmässä! 90 päivän verkkovalmennus johon sisältyy ruokavalio ja treenit (ohjelmat kotiin ja salille). Tämän 90 päivän verkkovalmennuksen on tarkoitus alkaa Huhtikuun puolenvälin jälkeen mikäli osallistujia löytyy tarpeeksi. Lue lisää alta Maalis-Huhtikuun Tarjous osiosta.

Maaliskuu 2019

Kyykyn tekniikkakurssi 16.3.2019

Aktiivikyykkykurssi.png(Facebook tapahtumasivu)
Kyykyn tekniikkakurssi Aktiivilla Personal Trainer Miki Korhosen vetämänä. Kurssilla käydään läpi kyykyn tekniikkaa ja treenimetodeja. Sopii kaiken tasoisille, koska käymme liikettä läpi perusteista lähtien hieman kehittyneempiinkin treeniin liittyviin asioihin. Kurssin tarkoituksena on, että kaikki osallistujat pystyvät kyykkäämään turvallisemmin ja tehokkaammin.

-Lonkan liikkuvuus ja voimaharjoitteita
-Keskivartalon alueen lihasten osa liikkeessä ja kuinka tukea näitä treenissä
-Saa tietoa eri kyykkytyyleistä sinun liikkuvuudellesi ja mitoillesi
-Kyykky treenin tukena kuntoliikunnassa ja urheilussa

Kurssi Aktiivin Sisusalissa, jossa päästään jokainen myös testailemaan tekniikoita!

Milloin? 16.3.2019 Klo 13:00-15:00
Hinta 20€

Tammikuu 2019

Uusi vuosi – uudet tavoitteet

Vuoden vaihduttua on hyvä miettiä millaisen vuoden haluaa viettää. Jotkut tekevät uuden vuoden lupauksia, mutta ovatko nämä vain toiveita vai oikeita suunnitelmia. Elämäntapa muutos ei tarvitse olla vain haave, sillä jos todella olet valmis pistämään itsesi likoon, niin näistä haaveista voi tulla hyvinkin realistisia. Kysy itseltäsi siksi tätä:
”Millaisen vuoden haluan viettää? Missä haluan olla tämän vuoden jälkeen?”

Iso muutos tarvitsee aikaa ja sen takia ei kannatta jättää aloittamista myöhemmälle. Mikä on parempi aika kuin nyt? Koskaan ei ole liian myöhäistä. On parasta elää hetkessä ja tehdä töitä voidakseen elää 100% omaa parasta elämää.

Avoimet ovet Aktiivilla 19.1.2019

Aktiivilla pääsee Lauantaina 19.1. ilmaiseksi testaamaan salin ryhmäliikuntatunteja, sekä muita kuntosalin ja fysioterapiapuolen palveluita.
Lisätietoa voi löytää Aktiivin Facebook-sivuilta

Myös valmennuspuolen palveluihin voi tutustua. Esimerkiksi silloin on hyvä mahdollisuus tulla paikanpäälle juttelemaan vaikka minun kanssa personal trainer palveluista. Miten voin auttaa?

Tammikuun 2019 tarjoukset

Vakvasti vahva treenitarjous – Tammikuun järjettömin treenitarjous on nyt täällä! Oletko koskaan miettinyt minkälaista olisi valmennus täydellä hoidolla? Nyt on mahdollisuus! Jos aloitat valmennettavanani 14.2. mennessä, niin saat tuplamäärän face-to-face treenikertoja ensimmäisen kahden kuukauden ajan valmennuksesta. Esimerkiksi, jos otat perus 6kk:n valmennuspaketin 160€/kk, joka sisältää 2 treeniä kuukaudessa, treeniohjelman (+päivitykset) ja ruokavalioseurannan; niin saat 2 treeniä tämän lisäksi ensimmäisen kahden kuukauden ajan. Tämä tarjous on myös voimassa painonpudotus tehopaketissa, jossa nyt pääset treenaamaan minun opastuksella 2 krt viikossa ensimmäisten kahden kuukauden ajan!!

Älä anna tämän mennä ohi vaan varaa ilmainen konsultaatiosi heti!

Painonpudotus tehopaketti 3kk tai 6kk – Paketti sisältää 4 face-to-face treeniä kuukaudessa (NYT +4 treeniä tämän lisäksi Vakavsti vahva kamppiksen ajan), sekä yhden inbody mittauksen joka kuukausi. Saat alennusta sen prosentti määrän montako kiloa olet pudottanut aloituspainostasi. Treeneissä lähdemme liikkeelle omasta lähtötasostasi, sekä lähdemme muokkaamaan ruokailutapojasi treenejä tukeviksi ja terveellisiksi. Ruokavalio ei tule koostumaan mistään ihme dieeteistä tai spartalaisesta bodariruokavaliosta, vaan autan sinua muuttamaan ruokailutottumuksiasi. Treeneissä aion puskea sinua ja tulet voittamaan itsesi useaan otteeseen.

Hinta – 348€/kk (tästä alennetaan tulevilla kk pudottamasi paino. Esim. jos pudotat 12 kiloa, saat alennusta -12%)
Kysy lisää ja varaa ilmainen konsultaatio: miki.korhonen(a)aktiivi.fi

 

Joulukuu 2018

Aktiivilla OMA KOUTSI tarjous

omakoutsi.jpg

Nyt Aktiivilta saa 3×30 min OMA KOUTSI starttipakatin pukinkonttiin! Tämä on tosi mahtava mahdollisuus saada valmentaja mukaan vetämään sulle ne vuoden ensimmäiset treenit, että pääset hyvään vauhtiin vuodelle 2019.

Tarjoan pääsääntöisesti voimavalmennusta kaiken tasoisille ja muokkaan treenit sopimaan 110% omiin tavoitteisiisi.

Tehdään vuodesta 2019 sun vuosi!

OMA KOUTSI valmennukset suoritetaan Aktiivilla osoitteessa Kotkankallionkatu 30, Kouvola. Valmennuspaketin voi ostaa Aktiivin asiakaspalvelusta: www.aktiivi.fi


 

15.12. Maastaveto-päivä

Lauantaina 15.12. on maastavetoinen päivä joka alkaa tekniikkakurssilla ja sen jälkeen on vapaamutoinen Deadlift Party Aktiivilla.


Maastavedon tekniikkakurssi klo 13-15: https://www.facebook.com/events/504544610040644/

Maastavetitekniikkakurssi.png

Maastavedon tekniikkakurssi Aktiivilla Personal Trainer Miki Korhosen vetämänä. Kurssilla käydään läpi eri vetotekniikoita ja treenimetodeja. Sopii kaiken tasoisille, koska käymme liikettä läpi perusteista lähtien hieman kehittyneempiinkin vetoon liittyviin asioihin.

Milloin? 15.12.2018 Klo 13:00-15:00
Hinta 20€ (max. osallistujamäärä 20 henk.)

Ilmoittautuminen ja maksu Aktiivin asiakaspalveluun viimeistään 14.12. mennessä.


Deadlift Party klo 16 (kesto n. 2 tuntia): https://www.facebook.com/events/1134080666755474/

DeadliftParty.png

Järjestämme ensimmäisen Aktiivi Deadlift Partyn 15.12.2018 klo 16!! Tulkaa mukaan pitämään hauskaa, vetämään rautaa maasta, tsemppaamaan yhdessä muita ja tekemään omia ennätyksiä.

Osallistuminen on ILMAISTA.
Ilmoittautuminen Facebook tapahtuman kautta! Kerätään sillä lista osallistujista, niin kaikki pääsee vuorollaan vetämään!

Osallistujamäärästä riippuen meillä on yksi tai useampi nouseva tanko salilla.