Ajankohtaista

Syksy 2019

Moi! Syksy on todella hyvää aikaa keskittyä itsensä kehittämiseen, kun ei ole kiirettä rantakuntoon ja arkirutiinit eivät lomien takia kauheasti muutu. Pimeneviin iltoihin on hyvä hakea lisäenergiaa liikunnan avulla.

Tervetuloa tutustumaan ryhmäliikunta tunneilleni Aktiiville:

Tiistaisin klo 18.25 Yläkropan voimatreenit, jossa keskitytään kehittämään yläkropan työntäviä, vetäviä ja näitä liikkeitä tukevia lihaksia.

Lauantaina klo 9.30 Aktiivifit, kokovartalon lihaskunto treeni joka sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Lauantaina klo 10.20 AktiiviHIIT, kovan tason HIIT treeni niille jotka haluavat saada sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan. Tunnilla käytetään voimaliikkeitä ja erilaisia toiminnallisia treenimetodeja.

Sunnuntaina klo 16.50 Tekniikkacross, aluksi tunnilla käydään teknillisesti läpi painonnosto- ja voimaliikkeitä. Tämän jälkeen sykettä nostetaan haastavammalla lihaskuntopatterilla, jossa pääsemme vahvistamaan kroppaa näitä liikkeitä varten.
Liikkeet muokataan liikkujan tason mukaan.

Personal trainer -palvelut

Jos haluat saada hyvän startin kuntosaliharjoitteluun, niin kannattaa hyödyntää PT -palveluja. Laadin henkilökohtaisia treeniohjelmia, tekniikkaopetusta, ravintoneuvontaa ja kokonaisvaltaisia valmennuspalveluja. (Tutustu palveluihin)

Vahvin lajien harjoittelu Kouvolassa

Sinua ketä voimamies- tai voimanaisurheilu kiinnostaa, niin voit saada lajivalmennusta Aktiivilla. Tavoitteeni Kouvolassa on viedä lajia eteenpäin ja tutustuttaa ihmisiä tähän sika siistiin lajiin. Olen jonkin verran kerännyt voimamiesurheilun treenivälineitä salille ja ne ovat vapaasti salin asiakkaiden käytössä.

Mikäli lajista kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, niin aloitan harrastajille oman ryhmän. Ottakaa reippaasti muhun yhteyttä jos laji kiinnostaa!

Jos lajissa kilpaileminen kiinnostaa, niin Tammikuussa 2020 on WHEA:n alaiset aloittelijoille suunnatut kilpailut. Tämä on hieno tapa päästä tutustumaan lajiin ja muihin lajista kiinnostuneisiin. Minulta voi saada näihin kilpailuihin valmistavia treeniohjelmia ja jeesiä! Tulen myös olemaan Keravalla tukena kaikille osallistujille!

Keravan vahvin mies/nainen 2020 (aloitteleville voimailijoille)

Vahvin mies/nainen – kilpailu Crossfit Keravalla 19.1.2020.
Sarjat miehet -85kg/85kg+ ja naiset -65kg/65kg+

Lajit:
Tukin nosto max
Säkkilastaus
Farmarikannattelu
Maastanosto max
Husafell-kilven kantaminen

Lajien painot määritellään kilpailijakokouksessa sellaiseksi, että kaikki mukana olevat kilpailijat saavat ne liikkeelle.

Osallistujien tulee olla liiton jäseniä, hyväksytyn antidopingsopimuksen kera viimeistään 19.10.2019.

Punnitus ed. iltana klo 21-21.15 tai kilpailupäivänä klo 13-14 kilpailupaikalla. Kilpailijakokous klo 14.

Ilmoittautuminen Suomisportissa 31.12.2019 mennessä. Max 30 kilpailijaa.
https://www.suomisport.fi/events/b9ed5cb4-9186-471d-890a-1edb708ede08

 

Seuraa myös Facebookissa:
Personal Trainer Kouvola Miki Korhonen

Seuraa Instagramissa:
@mikistrongman90