Voimaharjoittelua Aktiivilla

Hei! Haluan lyhyestti kirjoittaa vähän aiheesta joka on mulle tosi tärkeä ja se on voimailu. Aloitin kamppailulajien parissa nuorena harrastaen karatea, wushua ja brassijujutsua. Kävin yhdessä vaiheessa jopa Kiinassa asti treenaamassa kamppailulajeja paikallisessa kamppailulaji koulussa vuonna 2010, siitä on jo jonkin verran aikaa. Silloinkin voimaharjoittelu ja bodaaminen kutsui mua luokseen, koska en pelkästään halunut olla hyvä budolajeissa vaan myös näyttää hyvältä silloin kun mawa nousee.

Löysin voimailun uudestaan sen jälkeen kun halusin tulla vahvemmaksi harrastaessani historiallista miekkailua. Historiallisen miekkailun kisoissa ei ole painoluokkia ja vastassani oli joskus minua jopa 20 kiloa painavampia kavereita. Halusin massaa ja lihasta voidakseni pistää helpommin hanttiin näitä jättiläisiä vastaan. Tällä kertaa voimailu ei jäänyt vain lisukkeeksi kamppailutreenien ohella vaan siitä tuli elämäni.

Nyt joitakin vuosia myöhemmin olen kilpaillut voimamies kisoissa ja voimamies urheilusta on tullut mun kutsumus. Suomessa on kumminkin vaikeaa päästä aloittamaan voimamies urheilun harrastaminen jos ei tunne ketään lajin parissa olevia tyyppejä. Yksi missioistani on tuoda lajia esille ihmisille ja luoda tila missä matalalla kynnyksellä voi päästä testaamaan lajia, sekä päästä treenaamaan yhtä monipuolisesti kuin voimamies/-nais lajeihin voi treenata, vaikka kisatoiveita ei olisikaan. Voimamies treeni on mielestäni parasta koska siinä nostellaan ja kannellaan kaikkea samalla tavalla kuin normaalissakin elämässä.voimamies tukki

Olen hommannut tänne Kouvolaan Aktiiville nyt tukin ja voimaporraskahvan. Näiden lisäksi Aktiivilla voi tehdä farmarikävelyä ja tangolla voimaliikkeitä hyvillä vehkeillä.

Mikäli sinua kiinnostaa voimaharjoittelu, voimanosto tai voimamies/-nais urheilu niin olet lämpimästi tervetullut Aktiiville treenaamaan. Tarjoan myös valmennuspalveluita näissä, sekä yritän järjestää mahdollisimman usein erilaisia kursseja/seminaareja/tapahtumia näiden tiimoilta. Olen voimavalmennukseen erikoistunut personal trainer Kouvolassa ja hoidan valmennukseni Aktiivilla.

  • Yksilövalmennus
  • Pienryhmävalmennus

Miki Korhonen
Personal trainer / Voimamiesurheilija

Voimailu on aina ollut lähellä sydäntä kuten myös valmennus. Tämän hetkinen tavoitteeni on voittaa alle 85-kiloisten SM SVLL:n voimamies kisoissa, sekä kehittyä urheilijana ja valmentajana.

Olen voima- ja fysiikkavalmennukseen keskittynyt PT Kouvolassa. Haluan tarjota kuntoliikkujille ja urheilijoille tieteelliseen näyttöön pohjautuvaa valmennusta.

Mielelläni vastaan voimaharjoittelusta ja ruokavaliosta kiinnostuneiden ihmisten kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Minut löytää Facebookista ja Instagramista (linkit alla).

Facebook – https://www.facebook.com/MikiKorhonenPT/
Instagram – @mikistrongman90 – https://www.instagram.com/mikistrongman90/